AnaSayfa / Genel / Kahve falında okul arkadaşlarını görmek

Kahve falında okul arkadaşlarını görmek

Kahve falında okul arkadaşlarını görmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple fal sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, psikolojik sorunların geride kalacağına, önemli bir lider haline geleceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine yorulur.

Kahve falında okul arkadaşlarını gördüyseniz:

  • İş hayatınızda dikkatli olmanız gerekiyor.

Kahve falında okulda arkadaşlarını görmek kazancın yarı yarıya artacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında eski okul arkadaşını görmek ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında orta okul arkadaşlarını görmek düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına delalettir.

Kahve falında okulda arkadaşını görmek çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, yol göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski okul arkadaşları görmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına inanılır.

Kahve falında okulunu ve arkadaşlarını görmek büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında eski okul arkadaşına sarılmak eline hayırlı kazançların geçeceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında okul arkadaşına sarılmak kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir