AnaSayfa / Genel / Kahve falında okul arkadaşına sarılmak

Kahve falında okul arkadaşına sarılmak

Kahve falında okul arkadaşına sarılmak sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, büyük sorunlarla boğuşulacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, sağlığından olacağına, hırpalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında okul arkadaşına sarılmak gördüyseniz:

  • Stresten uzak durun.

Kahve falında okul arkadaşına sarılmak hem de zengin biri olacağına, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine işarettir.

Kahve falında eski okul arkadaşına sarılmak mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski okul arkadaşları görmek şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, nitelik ve farklılık geleceğine delalettir.

Kahve falında okul arkadaşımı görmek işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, kötü sözler duyulacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının okuldan ayrıldığını görmek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında okul arkadaşlarıyla kavga etmek malının ve gelirinin çoğalacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski okul arkadaş görmek aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine alamet eder.

Kahve falında okul ve arkadaşlarını görmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir