AnaSayfa / Genel / Kahve falında okul arkadaşlarıyla kavga etmek

Kahve falında okul arkadaşlarıyla kavga etmek

Kahve falında okul arkadaşlarıyla kavga etmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, yeni yatırımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında okul arkadaşlarıyla kavga etmek gördüyseniz:

  • Elinize beklenmedik paralar geçebilir ya da alacaklarınızı alabilirsiniz.

Kahve falında okul arkadaşlarıyla kavga etmek şansın çalışmaya başlayacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine işarettir.

Kahve falında okul arkadaşıyla kavga ettiğini görmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza tabir olunur.

Kahve falında okulda kavga olduğunu görmek yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına delalettir.

Kahve falında okulda kavga görmek insanlara iyilik yapmaya, fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına delalettir.

Kahve falında okul müdürüyle kavga etmek sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına delalet eder.

Kahve falında okulda kavga ettiğini görmek kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında okulda kavga etmek işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında okul arkadaşıyla evlenmek elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, bazı kayıplar olabileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir