AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla merdivenden inmek

Kahve falında arabayla merdivenden inmek

Kahve falında arabayla merdivenden inmek uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, işinin başından ayrılmayacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, karamsar ve umutsuz olacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla merdivenden inmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla ısrarcı ya da iddiacı olmak yerine, sabırlı olmanız daha faydalı olabilir.

Kahve falında arabayla merdiven inmek kendisini işine vereceğine, yenileceğine işaret eder.

Kahve falında merdivenden arabayla inmek güzel günlere kavuşacağına, huzur ve saadet bulacağına alamet eder.

Kahve falında arabayla merdivenlerden inmek söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında arabayla merdivenden inmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında sürekli merdiven inmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında hızlı hızlı merdiven inmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dik merdivenlerden inmek kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına işaret eder.

Kahve falında yangın merdiveninden inmek uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir