AnaSayfa / Genel / Kahve falında öksürük sesi duymak

Kahve falında öksürük sesi duymak

Kahve falında öksürük sesi duymak kendi işini açacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına işarettir.

Kahve falında öksürük sesi duymak gördüyseniz:

  • Özel hayatınıza çeki düzen vermek isteyebilirsiniz.

Kahve falında öksürük sesi duymak insanlar tarafından takdir edileceğine, kısmetli bir işe atılmaya delalet etmektedir.

Kahve falında öksürük kan tükürmek yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aslan sesi duymak maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine işaret eder.

Kahve falında kuran okuyan kadın sesi duymak elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında sela sesi duymak varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, zararının büyük olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin sesini duymak onların bir adım önüne geçeceğine, deniz aşırı işler yapılacağına işarettir.

Kahve falında kumru sesi duymak büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, yolunda huzurla devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığın birinin sesini duymak çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir