AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan sesi duymak

Kahve falında aslan sesi duymak

Kahve falında aslan sesi duymak zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında aslan sesi duymak gördüyseniz:

  • İşvereninizden ya da üzerinizde otorite sahibi olan kimselerin engellemeleriyle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında aslan sesi duymak başka alanlara yöneleceğine, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aslan kükremesi duymak özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına rivayet eder.

Kahve falında çalgı sesi duymak herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silah sesi duymak ve görmek zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kuranı kerim sesi duymak geçim derdinin biteceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına inanılır.

Kahve falında ilahi sesi duymak çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalın ses duymak bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üç harflinin sesini duymak hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir