AnaSayfa / Genel / Kahve falında okey oynamak

Kahve falında okey oynamak

Kahve falında okey oynamak dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, görgülü ve kültürlü olacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, satışların düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında okey oynamak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizi, aşk hayatınızı, sanatsal, estetikle bağlantılı başlıkları veya ortaklıklarınızı ilgilendiren konularda karışık olaylar söz konusu olabilir.

Kahve falında okey oynamak rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, dost ve akrabalarla paylaşılacağına delalettir.

Kahve falında kahvede okey oynamak hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında okey oynayan görmek hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında okey taşlarını görmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına yorulur.

Kahve falında okey oynandığını görmek adının fesada karışacağına, güzel huylarını terk edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında okey taslari görmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında okey takımı görmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında okey taşı görmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir