AnaSayfa / Genel / Kahve falında okey takımı görmek

Kahve falında okey takımı görmek

Kahve falında okey takımı görmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, gözünü para hırsı bürüyeceğine, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına işaret eder.

Kahve falında okey takımı gördüyseniz:

  • Dünden kalan sorunlarınızı da rahatça çözüme kavuşturabilirsiniz.

Kahve falında okey takımı görmek mutluluk dolu günler yaşanacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında okey ıstakası görmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına tabir olunur.

Kahve falında okey oynayan görmek halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında okey oynadığını görmek iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına işaret eder.

Kahve falında okey taşı görmek daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında okey oynamak kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında okey oynandığını görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında okey taşlarını görmek herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir