AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahvede okey oynamak

Kahve falında kahvede okey oynamak

Kahve falında kahvede okey oynamak uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kahvede okey oynamak gördüyseniz:

  • Gözünüzü kulağınızı iyice açmanız, ilginç zaman dilimleri yaşanmasını sağlayabilir.

Kahve falında kahvede okey oynamak bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine delalettir.

Kahve falında okey oynamak biraz olsun hafifleyeceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında okey oynayan görmek işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında okey ıstakası görmek gülüp eğleneceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına alamet eder.

Kahve falında okey oynandığını görmek keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında okey takımı görmek sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında okey görmek işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında okey taslari görmek yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir