AnaSayfa / Genel / Kahve falında okey taşlarını görmek

Kahve falında okey taşlarını görmek

Kahve falında okey taşlarını görmek kazancının da hiç eksilmeyeceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında okey taşlarını gördüyseniz:

  • Gireceğiniz konu hakkında detaylı bilgi toplamalısınız.

Kahve falında okey taşı görmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine işarettir.

Kahve falında okey taşlarını görmek borcunun kalmayacağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine işarettir.

Kahve falında okey oynandığını görmek parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında okey oynamak verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına işaret eder.

Kahve falında okey oynayanları görmek dertlerinin sona ereceğine, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında okey oynayan görmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine alamet eder.

Kahve falında okey ıstakası görmek gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, hep dinç ve genç kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kahvede okey oynamak sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir