AnaSayfa / Genel / Kahve falında okey taşı görmek

Kahve falında okey taşı görmek

Kahve falında okey taşı görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine rivayet eder.

Kahve falında okey taşı gördüyseniz:

  • Sizden hiç beklenmeyen davranışlar sergileyerek çevrenizi hayretler içinde bırakabilirsiniz.Yeteneklerinizi sergilemeniz için birçok fırsatla karşılaşacaksınız.

Kahve falında okey taşlarını görmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine tabir olunur.

Kahve falında okey taşı görmek atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında okey oynayan görmek bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına yorulur.

Kahve falında okey oynandığını görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında okey takımı görmek refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına inanılır.

Kahve falında kahvede okey oynamak ailesindeki huzurun bozulacağına, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine yorulur.

Kahve falında okey taslari görmek ardından yeni bir iş bulunacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında okey ıstakası görmek ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir