AnaSayfa / Genel / Kahve falında ojeli namaz kılmak

Kahve falında ojeli namaz kılmak

Kahve falında ojeli namaz kılmak çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, yaptığı hataları düzelteceğine, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ojeli namaz kılmak gördüyseniz:

  • Ekip çalışmalarına yatkın olmakta fayda var.

Kahve falında ojeli tırnaklarla namaz kılmak yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ojeyle namaz kılmak çok kolay bir hayatı olacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında ojeli namaz kılmak bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında evliya mezarında namaz kılmak sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına delalettir.

Kahve falında camide cemaatle namaz kıldığını görmek hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına işarettir.

Kahve falında ucurumda namaz kılmak iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çamurun içinde namaz kılmak yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, rakiplerini alt edeceğine inanılır.

Kahve falında namazın sünnetini kılmak silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir