AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnaklarını ojeli görmek

Kahve falında tırnaklarını ojeli görmek

Kahve falında tırnaklarını ojeli görmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tırnaklarını ojeli gördüyseniz:

  • Ani hareketlerden kaçının.

Kahve falında ojeli erkek tırnağı görmek kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına işarettir.

Kahve falında tırnaktan oje silmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnaklarını ojeli görmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında tırnaktan oje çıkarmak üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, aileden ayrı kalınacağına işarettir.

Kahve falında tırnakta beyaz oje görmek önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında siyah ojeli tırnak görmek yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağına oje görmek inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tırnaklarda oje görmek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir