Kahve falında oğul dövmek

Kahve falında oğul dövmek kısmetin ve şansın açılacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında oğul dövmek gördüyseniz:

  • İlerleyen zamanda, beklediğiniz gelişmeleri takip edebilmeniz veya olan biteni anlamanız daha kolay olabilir.

Kahve falında oğul dövmek daima ona hürmet göstereceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine delalettir.

Kahve falında kendi oğullarını görmek sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine delalettir.

Kahve falında oğul veren arı görmek sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üvey oğul görmek kazancının her gün daha fazla artacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına tabir olunur.

Kahve falında anne oğul görmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında baba oğul görmek hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, az maliyetle ticarete atılacağına işaret eder.

Kahve falında oğul sahibi olmak rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, işinden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arı oğul görmek işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir