AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne oğul görmek

Kahve falında anne oğul görmek

Kahve falında anne oğul görmek eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında anne oğul gördüyseniz:

  • Değişik şeyler deneyebilir, değişik yerlere gidebilir, değişik işlerle uğraşabilir veya icatlarınızla göz doldurabilirsiniz.

Kahve falında anne oğul görmek hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına işarettir.

Kahve falında oğulları olduğunu görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına işarettir.

Kahve falında üvey oğul görmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, uzak bir yola gidileceğine inanılır.

Kahve falında baba oğul görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine yorulur.

Kahve falında oğul otu görmek müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına yorulur.

Kahve falında kendi oğullarını görmek sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine yorulur.

Kahve falında arıların oğul çıkardığını görmek sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında arı oğulu görmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir