AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi oğullarını görmek

Kahve falında kendi oğullarını görmek

Kahve falında kendi oğullarını görmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, elindeki malların gideceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına işarettir.

Kahve falında kendi oğullarını gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizde aşırı derecede bencil davranmaktasınız.

Kahve falında oğul görmek fal sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arıların oğul çıkardığını görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında bal arısının oğul çıkardığını görmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında baba ve oğul görmek iş hayatında saygı göreceğine, pek çok olumlu gelişmelere delalet eder.

Kahve falında baba oğul görmek iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anne oğul görmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına inanılır.

Kahve falında oğul otu görmek kendi işini kurup başına geçeceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında amca oğullarını görmek yaşamına farklı bir yön vereceğine, zorlukların günden güne artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir