Kahve falında baba oğul görmek

Kahve falında baba oğul görmek çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, girdiği işleri kaybedeceğine, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Kahve falında baba oğul gördüyseniz:

  • Farklı sonuçlar peşinde olan bir kişi size yanlış ya da olumsuz bilgi verebilir.

Kahve falında baba oğul görmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında baba oğul kavgası görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında baba ve oğul görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arı oğul görmek kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arıların oğul verdiğini görmek bolluk içine olacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine işarettir.

Kahve falında arı oğulu yakalamak uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında anne oğul görmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arıların oğul çıkardığını görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir