AnaSayfa / Genel / Kahve falında üvey oğul görmek

Kahve falında üvey oğul görmek

Kahve falında üvey oğul görmek aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, bir süre daha sıkıntı çekeceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında üvey oğul gördüyseniz:

  • Evinizi, yaşadığınız yeri ya da ailenizi ilgilendiren konularda ufak tefek stresler yaşanabilir.

Kahve falında üvey oğul görmek kötü sözler duyulacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında oğul otu görmek keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine işaret eder.

Kahve falında amca oğullarını görmek hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine işarettir.

Kahve falında oğul veren arı görmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine inanılır.

Kahve falında arıların oğul verdiğini görmek onlarla ayrı düşeceğine, böyle işlere kalkışacağına delalettir.

Kahve falında erkek oğul görmek karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında baba oğul görmek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında baba oğul kavgası görmek hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir