AnaSayfa / Genel / Kahve falında öğretmeninin elini öpmek

Kahve falında öğretmeninin elini öpmek

Kahve falında öğretmeninin elini öpmek ödeme güçlü çekeceğine, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, asosyal bir insan haline geleceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına delalettir.

Kahve falında öğretmeninin elini öpmek gördüyseniz:

  • Öfkenizi yakınlarınıza yansıtmayın.

Kahve falında öğretmeninin elini öpmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında öğretmen eli öpmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öğretmen elini öpmek işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine yorulur.

Kahve falında öğretmenin el öpmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, keyifli hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında öğretmenin elini öpmek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında öğretmeni öpmek uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında öğretmenini öpmek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında öğretmen öpmek yalnız kalmak isteyeceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir