AnaSayfa / Genel / Kahve falında öğretmen öpmek

Kahve falında öğretmen öpmek

Kahve falında öğretmen öpmek kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine rivayet eder.

Kahve falında öğretmen öpmek gördüyseniz:

  • Belli bilgilerinizi veya yeteneklerinizi kuvvetlendirerek ya da çeşitlendirerek kendinizi geliştirebilirsiniz.

Kahve falında öğretmeninin elini öpmek sorunların kalmayacağına, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine delalettir.

Kahve falında öğretmenin el öpmek ortaya bazı projeler koyacağına, alınganlıkların hasıl olacağına delalettir.

Kahve falında öğretmeni öpmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında öğretmen eli öpmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öğretmen elini öpmek istediği zaman yeni işler kurabileceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine delalet eder.

Kahve falında öğretmenini öpmek hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, endişeli durumların son bulacağına inanılır.

Kahve falında öğretmenin elini öpmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında öğretmen öpmek işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir