AnaSayfa / Genel / Kahve falında öğretmenini öpmek

Kahve falında öğretmenini öpmek

Kahve falında öğretmenini öpmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, her açıdan farklılıklar olacağına, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında öğretmenini öpmek gördüyseniz:

  • Yeni fikirleriniz var.

Kahve falında öğretmeninin elini öpmek vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına alamet eder.

Kahve falında öğretmen eli öpmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında öğretmen öpmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında öğretmeni öpmek şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında öğretmenin el öpmek gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, tatsızlıklar çıkacağına inanılır.

Kahve falında öğretmenin elini öpmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında öğretmen elini öpmek atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında öğretmenini öpmek büyük bir özgüven kazanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir