AnaSayfa / Genel / Kahve falında öğretmenin elini öpmek

Kahve falında öğretmenin elini öpmek

Kahve falında öğretmenin elini öpmek bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, onun kıymetini her daim bileceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında öğretmenin elini öpmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda bulunan kişilerle anlaşmazlık yaşamamak için sabırlı olmanız gerekebilir.

Kahve falında öğretmenin elini öpmek göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında öğretmen eli öpmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine delalettir.

Kahve falında öğretmeninin elini öpmek hem geleceğinin güzel olacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine işarettir.

Kahve falında öğretmen elini öpmek uzun yaşayacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına rivayet eder.

Kahve falında öğretmenin el öpmek iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına inanılır.

Kahve falında öğretmen öpmek sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, kadim dostlar edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında öğretmenini öpmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında öğretmeni öpmek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir