AnaSayfa / Genel / Kahve falında öğretmenin el öpmek

Kahve falında öğretmenin el öpmek

Kahve falında öğretmenin el öpmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında fal sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, ekmek bulamayacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına, işlerin yakın zamanda bozulacağına işarettir.

Kahve falında öğretmenin el öpmek gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız durumunda sizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında öğretmen elini öpmek sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna inanılır.

Kahve falında öğretmeninin elini öpmek hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında öğretmenin elini öpmek geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında öğretmenin el öpmek kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, çok büyük mutluluk duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında öğretmen eli öpmek büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında öğretmen öpmek huzurunun yerine geleceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına tabir olunur.

Kahve falında öğretmenini öpmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına yorulur.

Kahve falında öğretmeni öpmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir