AnaSayfa / Genel / Kahve falında öğretmenin kızdığını görmek

Kahve falında öğretmenin kızdığını görmek

Kahve falında öğretmenin kızdığını görmek epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında öğretmenin kızdığını gördüyseniz:

  • Değişik şeyler deneyebilir, değişik yerlere gidebilir, değişik işlerle uğraşabilir veya icatlarınızla göz doldurabilirsiniz.

Kahve falında öğretmene kızmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine rivayet eder.

Kahve falında öğretmenin kızdığını görmek moralinin düzeleceğine, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında öğretmeninin kızdığını görmek çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına rivayet eder.

Kahve falında yağ kızdırmak evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında karısına kızmak tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının kızdığını görmek alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bekar kızda yüzük görmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında bir kızdan telefon numarası almak kendisi için isabetli adımlar atacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir