AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısına kızmak

Kahve falında karısına kızmak

Kahve falında karısına kızmak bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, insanlardan takdir toplayacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, nimet bolluğu yaşayacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına alamet eder.

Kahve falında karısına kızmak gördüyseniz:

  • Riskli görünen yeni fikirlerin olumlu sonuçları olabilir.

Kahve falında karısına kızmak zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisine kızmak cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızmak öfkelenmek sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının kızdığını görmek uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine alamet eder.

Kahve falında babasının ona kızdığını görmek tüm sorunlarının biteceğine, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına alamet eder.

Kahve falında anne kızdığını görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaynanaya kızmak onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin kızdığını görmek görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir