AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının kızdığını görmek

Kahve falında arkadaşının kızdığını görmek

Kahve falında arkadaşının kızdığını görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, beklenen mirasın alınacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının kızdığını gördüyseniz:

  • Sanat olayları size çok cazip gelebilir.

Kahve falında bir arkadaşına kızmak yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşlarına kızmak her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşına kızmak sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kızdığını görmek eline geçen kazancı boşa harcayacağına, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşlara kızmak bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının sana kızdığını görmek çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında erkek arkadaşına kızmak işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızdan hediye almak kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir