AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağ kızdırmak

Kahve falında yağ kızdırmak

Kahve falında yağ kızdırmak çok üzüntü yaşayacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, fal sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında yağ kızdırmak gördüyseniz:

  • Mesafeli olmanızda, tartışmaktan kaçınmanızda veya tarafsızlığınızı korumanızda fayda var.

Kahve falında yağ kızdırmak rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının kızdığını görmek harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızda erkeklik organı görmek diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anne babaya kızmak dinç kalacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babasına kızmak kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine alamet eder.

Kahve falında tanıdık birine kızmak kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında bir kişiye kızmak büyük bir ortaklık yapılacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kızdan telefon numarası almak onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir