AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekar kızda yüzük görmek

Kahve falında bekar kızda yüzük görmek

Kahve falında bekar kızda yüzük görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına inanılır.

Kahve falında bekar kızda yüzük gördüyseniz:

  • Gereken koşulları oluşturmadan ilerlemek yanlış olabilir.

Kahve falında bekar kızda yüzük görmek huzurlu günler görüleceğine, mutlu ve keyifli hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında bekar birinin parmağında yüzük görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine yorulur.

Kahve falında bekar birinin yüzük taktığını görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, sıkıntıya düşüreceğine işaret eder.

Kahve falında bekar birine yüzük takmak kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine delalettir.

Kahve falında kızdan yüzük almak kötü halinden eser kalmayacağına, hayatından razı geleceğine delalettir.

Kahve falında bekarı evli görmek yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bekar ablasını hamile görmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında bekar insanı evli görmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir