AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun yüksekten düştüğünü görmek

Kahve falında oğlunun yüksekten düştüğünü görmek

Kahve falında oğlunun yüksekten düştüğünü görmek tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, yüzünde güller açacağına, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında oğlunun yüksekten düştüğünü gördüyseniz:

  • Olumsuz konuşmalar bir yana kimseyi övmeye bile kalkmamalısınız çünkü yanlış anlaşılabilirsiniz.

Kahve falında oğlunun yüksekten düştüğünü görmek yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına işarettir.

Kahve falında oğlunun çukura düştüğünü görmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunun merdivenden düştüğünü görmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunun denize düştüğünü görmek iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına yorulur.

Kahve falında oğlunun uçuruma düştüğünü görmek üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında oğlunun suya düştüğünü görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine işaret eder.

Kahve falında oğlunun kuyuya düştüğünü görmek şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında oğlunun binadan düştüğünü görmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir