AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun suya düştüğünü görmek

Kahve falında oğlunun suya düştüğünü görmek

Kahve falında oğlunun suya düştüğünü görmek hayırlı kapılar açılacağına, bütçesinin genişleyeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, dualarının karşılığını alacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında oğlunun suya düştüğünü gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişiler bazı planlarınıza ya da işlerinize karışabilirler.

Kahve falında oğlunun suya düştüğünü görmek eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında oğlunu düşerken görmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, istediği gibi bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında oğlunun yüksekten düştüğünü görmek çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunun kuyuya düştüğünü görmek kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, huzurunun yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında oğlunun balkondan düştüğünü görmek sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında oğlunun merdivenden düştüğünü görmek en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına yorulur.

Kahve falında oğlunun uçuruma düştüğünü görmek doktordan doktora koşturacağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine tabir olunur.

Kahve falında oğlunun denize düştüğünü görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir