AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun denize düştüğünü görmek

Kahve falında oğlunun denize düştüğünü görmek

Kahve falında oğlunun denize düştüğünü görmek başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, hastalığının düzeleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, küslükleri gidereceğine, dünya hayatından yana da razı geleceğine delalet eder.

Kahve falında oğlunun denize düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden korunmak için gerçekleri çarpıtmamalısınız.

Kahve falında oğlunun denize düştüğünü görmek yenileneceğine ve can bulacağına, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında oğlunun uçuruma düştüğünü görmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine delalettir.

Kahve falında oğlunun çukura düştüğünü görmek sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunu düşerken görmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunun binadan düştüğünü görmek düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında oğlunun merdivenden düştüğünü görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında oğlunun kuyuya düştüğünü görmek işlerine bereket geleceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunun balkondan düştüğünü görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, yaptığı işte sivrileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir