AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun çukura düştüğünü görmek

Kahve falında oğlunun çukura düştüğünü görmek

Kahve falında oğlunun çukura düştüğünü görmek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, atılım yapacağına, ileriye gideceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, başarıya giden yollarını açacağına, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunun çukura düştüğünü gördüyseniz:

  • Tecrübelerinizden faydalanarak evinizi veya işinizi ilgilendiren konuları daha kolay ele alabilirsiniz.

Kahve falında oğlunun çukura düştüğünü görmek insanların hayranlığını kazanacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızının çukura düştüğünü görmek mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına delalettir.

Kahve falında çukura düşüp ölmek kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında çukura düşüp çıkmak kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çukura düştüğünü görmek koltuğunun da yükseleceğine, onlarla gönül birliği edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla çukura düştüğünü görmek itibar kazanacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin çukura düştüğünü görmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çukura düşeni görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir