AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun binadan düştüğünü görmek

Kahve falında oğlunun binadan düştüğünü görmek

Kahve falında oğlunun binadan düştüğünü görmek üzüleceğine, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına delalettir.

Kahve falında oğlunun binadan düştüğünü gördüyseniz:

  • Geçmişin geride kalması gerekiyor.

Kahve falında oğlunun binadan düştüğünü görmek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun binadan düştüğünü görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında binadan düştüğünü görmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, insanlardan takdir toplayacağına inanılır.

Kahve falında binadan düşeni görmek dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin binadan düştüğünü görmek yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, kendisine olan özgüveninin de artacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının binadan düştüğünü görmek çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek binadan düşen birini görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına inanılır.

Kahve falında yüksek bir binadan düştüğünü görmek başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir