AnaSayfa / Genel / Kahve falında at ve zürafa görmek

Kahve falında at ve zürafa görmek

Kahve falında at ve zürafa görmek artık hep ileriye ve önüne bakacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine delalettir.

Kahve falında at ve zürafa gördüyseniz:

  • Merak uyandıran fikirlerin eyleme dökülmesi gerekiyor.

Kahve falında at ve zürafa görmek iş konusunda kısmetin açılacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine delalet eder.

Kahve falında zürafa görmek arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz zürafa görmek sorunların günden güne daha da artacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zürafa beslemek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında zürafaya binmek bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zürafa sevmek ailesini kaybedeceğine, güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında zürafa öldürmek o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde zürafa görmek sevdiklerinin hep yanında kalacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir