AnaSayfa / Genel / Kahve falında zürafa öldürmek

Kahve falında zürafa öldürmek

Kahve falında zürafa öldürmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zürafa öldürmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kadınların bazı ters davranışlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında zürafa öldürmek rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zürafa kesmek çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü zürafa görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil zürafa görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zürafaya binmek ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, yalan söylemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zürafa resmi görmek kazancından başkalarına da vereceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında zürafadan kaçmak rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küçük zürafa görmek evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir