AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun mahrem yerini görmek

Kahve falında oğlunun mahrem yerini görmek

Kahve falında oğlunun mahrem yerini görmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunun mahrem yerini gördüyseniz:

  • Belli bir düzenleme, anlaşma veya ilişki artık size daha fazla hizmet etmiyorsa uzaklaşmayı düşünebilirsiniz.

Kahve falında oğlunun mahrem yerini görmek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına yorulur.

Kahve falında erkek mahrem yerini görmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının mahrem yerini görmek en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğin mahrem yerini görmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin mahrem yerini görmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi mahrem yerini görmek tatsızlıkların sona ereceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına işaret eder.

Kahve falında bir başkasının mahrem yerini görmek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendinin mahrem yerini görmek paslı bir çiviye basabileceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir