AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendinin mahrem yerini görmek

Kahve falında kendinin mahrem yerini görmek

Kahve falında kendinin mahrem yerini görmek önemli bir lider haline geleceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, onlarla ayrı düşeceğine, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında kendinin mahrem yerini gördüyseniz:

  • Bazı uğraşlarınız boşa gidebilir.

Kahve falında başkasının mahrem yeri görmek hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, işlerin günden güne açılacağına işaret eder.

Kahve falında kadın mahrem yeri görmek hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, dertlerin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mahrem yeri traş etmek sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında na mahrem yerini görmek çok büyük paralar kazanılacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına yorulur.

Kahve falında bir insanın mahrem yerini görmek çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, kafasındaki sorunları çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunun mahrem yerini görmek bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine alamet eder.

Kahve falında bir başkasının mahrem yerini görmek bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bayanın mahrem yerini görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir