AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin küpe taktığını görmek

Kahve falında erkeğin küpe taktığını görmek

Kahve falında erkeğin küpe taktığını görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, başka işler deneyeceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına yorulur.

Kahve falında erkeğin küpe taktığını gördüyseniz:

  • Ufak tefek yalanlar başınıza büyük dertler açabilir.

Kahve falında erkek arkadaşının küpe taktığını görmek kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında erkeğin küpe taktığını görmek yeni bir ortama gireceğine, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğin küpe taktığını görmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kulağına küpe taktığını görmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının küpe taktığını görmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine yorulur.

Kahve falında altın küpe taktığını görmek eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına delalettir.

Kahve falında kocasının küpe taktığını görmek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin altın küpe taktığını görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, varlık içinde yokluk çekileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir