AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi küpe taktığını görmek

Kahve falında mavi küpe taktığını görmek

Kahve falında mavi küpe taktığını görmek ticarete adım atacağına, bolluğa kavuşacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, bol nimete kavuşulacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, makbul olmayan işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi küpe taktığını gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi kısıtlamayın.

Kahve falında mavi küpe taktığını görmek iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkeğin küpe taktığını görmek kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına işarettir.

Kahve falında oğlunun küpe taktığını görmek canının ve malının garantide olacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine alamet eder.

Kahve falında altın küpe taktığını görmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine yorulur.

Kahve falında birinin küpe taktığını görmek sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında kocasının küpe taktığını görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin altın küpe taktığını görmek farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının küpe taktığını görmek kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, her zaman kötülük için çalışacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir