AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun kaka yaptığını görmek

Kahve falında oğlunun kaka yaptığını görmek

Kahve falında oğlunun kaka yaptığını görmek omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, moralinin ve sağlığının da bozulacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunun kaka yaptığını gördüyseniz:

  • Bazı tanıdıklarınız sizin için bazı konuları halletmeye gönüllü olabilirler veya sizin yerinize bazı işleri yapabilirler.

Kahve falında oğlunun kakasını görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine alamet eder.

Kahve falında oğlunun kaka yaptığını görmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine yorulur.

Kahve falında birini kaka yaparken görmek maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğun kaka yaptığını görmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, doğru adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında yeşil renkte kaka yapmak evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, aksiliklerin başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında kaka çıkarmak hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında ağzından kaka çıktığını görmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına alamet eder.

Kahve falında bebek kakasını yaptığını görmek fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, şansa delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir