AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun kakasını görmek

Kahve falında oğlunun kakasını görmek

Kahve falında oğlunun kakasını görmek iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunun kakasını gördüyseniz:

  • Fırsatları doğru değerlendirmekte fayda var.

Kahve falında oğlunun kakasını görmek onlara galip geleceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında oğlunun kaka yaptığını görmek deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına delalettir.

Kahve falında evde kaka yapmak ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında altına kaka kaçırmak net bir bakış açısı kazanacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında kendine kaka yapmak sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaka kokusu görmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında kakaya basmak çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının kaka yediğini görmek eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir