AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun kaka yaptığını görmek

Kahve falında çocuğun kaka yaptığını görmek

Kahve falında çocuğun kaka yaptığını görmek alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, insanlara olan güvenini kaybedeceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, sorunlarının biteceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğun kaka yaptığını gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz özel hayatınızı karıştırabilir.

Kahve falında erkek çocuğun kaka yaptığını görmek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun kakasını görmek kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğun kaka yaptığını görmek ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına alamet eder.

Kahve falında bir çocuğun kaka yaptığını görmek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek çocuğu kakası görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğun kakasını temizlemek kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu kaka yaparken görmek ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun kakasını temizlemek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir