AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaka çıkarmak

Kahve falında kaka çıkarmak

Kahve falında kaka çıkarmak kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kaka çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri samimi bulmayabilirsiniz.

Kahve falında ağızdan kaka çıkarmak kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaka çıkarmak geçim derdine düşmeyeceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine alamet eder.

Kahve falında kaka yapmış görmek kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında bebek kaka yaparken görmek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üstüne kaka yapmak daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz kaka görmek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun kakasını temizlemek isteklerinin yerine geleceğine, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yatakta kaka yapmak iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve fal sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir