AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun ezan okuduğunu görmek

Kahve falında oğlunun ezan okuduğunu görmek

Kahve falında oğlunun ezan okuduğunu görmek ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, şükrederek yaşayacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında oğlunun ezan okuduğunu gördüyseniz:

  • Biraz daha dengeli olmaya çalışın.

Kahve falında oğlunun ezan okuduğunu görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ezan okuyarak uyanmak onlarla çok iyi vakit geçireceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında ezanın okunduğunu görmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, inancının eksileceğine işarettir.

Kahve falında ezan okuyan köpek görmek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına işarettir.

Kahve falında ezan okuyamamak anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına inanılır.

Kahve falında ezan okunmasını istemek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, doğru yolu bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ezan okuyan birini görmek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında camide ezan okunduğunu duymak onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir