AnaSayfa / Genel / Kahve falında ezan okunmasını istemek

Kahve falında ezan okunmasını istemek

Kahve falında ezan okunmasını istemek ailesinden hayır göreceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, ev içinde mutluluğun artacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ezan okunmasını istemek gördüyseniz:

  • Harekete geçmek için gerekli desteğe sahipsiniz.

Kahve falında ezan okunmasını istemek kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ezan okunurken camiye gitmek aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, zararların üst üste geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ezanın yanlış okunduğunu görmek konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine delalettir.

Kahve falında kulağına ezan okunmak zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine delalettir.

Kahve falında ezan okunurken uyanmak eşler arasına kara kedi gireceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında ezan okunurken beddua etmek çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında ezan okuyan birini görmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında ezan okunduğunu görmek yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, çok hayırlı adımların atılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir