AnaSayfa / Genel / Kahve falında ezan okuyamamak

Kahve falında ezan okuyamamak

Kahve falında ezan okuyamamak içine fesat düşeceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, kazanç kapılarının kapanacağına, keyifli günler geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine delalet eder.

Kahve falında ezan okuyamamak gördüyseniz:

  • Neler yapabileceğinizi herkesin görmesini istiyorsunuz.

Kahve falında ezan okunurken beddua etmek rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ezan okunurken duymak istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına tabir olunur.

Kahve falında ezan okuyamamak tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına delalettir.

Kahve falında sabah ezanı okunduğunu duymak dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, dinini yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ezan okuyup namaz kılmak yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kulağına ezan okunmak kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ezanın yanlış okunduğunu görmek az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ezan okunmasını istemek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir