AnaSayfa / Genel / Kahve falında ezan okuyan birini görmek

Kahve falında ezan okuyan birini görmek

Kahve falında ezan okuyan birini görmek daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ezan okuyan birini gördüyseniz:

  • Tecrübeli ya da sizinle aynı yönlü düşünen kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında kulağına ezan okunmak bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına yorulur.

Kahve falında ezan okuyarak uyanmak büyük bir karamsarlığa kapılacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ezan okunurken dua etmek bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında ezanın okunduğunu duymak ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine alamet eder.

Kahve falında ezan okunurken duymak günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ezan okunmasını istemek keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sabah ezan okunduğunu duymak onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ezanın yanlış okunduğunu görmek yeni bir araba satın alınacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir