AnaSayfa / Genel / Kahve falında ezan okuyan köpek görmek

Kahve falında ezan okuyan köpek görmek

Kahve falında ezan okuyan köpek görmek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına inanılır.

Kahve falında ezan okuyan köpek gördüyseniz:

  • Bir başkasının yanlışlığını düzeltmek size ters gelse bile, dostunuza verdiğiniz değerler prensiplerinizi esnetecek.

Kahve falında ezan okuyan köpek görmek borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ezan okunduğunu duymak çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında akşam ezanının okunduğunu duymak anlaşmazlıkların biteceğine, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya alamet etmektedir.

Kahve falında ezan okunduğunu görmek kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına yorulur.

Kahve falında ezan okuyarak uyanmak günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine rivayet eder.

Kahve falında ezan okuyamamak birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında ezan okuyan görmek sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında okunan ezana eşlik etmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir