AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık dişi çekmek

Kahve falında kırık dişi çekmek

Kahve falında kırık dişi çekmek kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, insanlara olan güvenini kaybedeceğine, makam edineceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında kırık dişi çekmek gördüyseniz:

  • Başkaları için değil kendiniz için yaşamalısınız.

Kahve falında kırık dişi çekmek insan içine çıkmak istemeyeceğine, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık diş çekmek el açmayacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının dişini kırık görmek sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin dişini kırık görmek iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında dişinin kırık olduğunu görmek kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişi kırık görmek attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak işaret eder.

Kahve falında dişi kırık tarak görmek dünya malı edineceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ön dişini kırık görmek yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir