AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendinin dişini çekmek

Kahve falında kendinin dişini çekmek

Kahve falında kendinin dişini çekmek makam sahibi olacağına, yükseleceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, bunun farkına varacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, can sıkıntısının geçeceğine işaret eder.

Kahve falında kendinin dişini çekmek gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumalısınız, maddi açıdan olumlu veya ses getirebilecek değişikliklerin yapılması gerekiyor.

Kahve falında başkasının dişini çekmek zaman bulmakta zorlanacağına, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına delalettir.

Kahve falında yılanın dişini çekmek eline para geçeceğine, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunun dişini çekmek çok büyük miktarda para kazanacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çürük dişi çekmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çürük azı dişi çekmek hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında dişimi çekmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine inanılır.

Kahve falında kızının dişini çekmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, iyi gelir getiren işler yapılacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin dişini çekmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir